V Á M Ü G ​Y N Ö K

export, import

vámügyintézés

A Dual-Centrum vámügynökség szolgáltatásai

Vámügyintézés határok nélkül!

Export vámkezelés

Export vámkezelés.
Teljeskörű export vámügyintézés, beleértve a származást igazoló okmányokkal kapcsolatos tájékoztatást, tanácsadást, EUR.1, A.TR okmányok kitöltését és vámhivatali ügyintézését is. A vámkezelést megelőzően ellenőrizzük a termék tarifális besorolását, s a vámtarifaszámhoz tartozó tiltó/korlátozó rendelkezéseket.
Az export vámkezeléshez tartozó kiléptetési igazolást minden esetben automatikusan megküldjük a megbízáson megadott e-mail címre!
Az eseti, vagy állandó meghatalmazás alapján az érvényességi határidőn belül fel nem használt export vámokmány törlését kérjük az indító vámhivatanál. Azon okmányok esetében, amelyeknél nem érkezett kiléptetési igazolás, a megbízó közreműködését is igénybe véve, kérelmezzük a kiléptetés utólagos igazolását az indító vámhivatalnál.Import vámügyintézés

Import vámkezelés.
Teljeskörű import vámügyintézés, beleértve a vámkezelés megelőző tarifális besorolás helyességének ellenőrzését, ha szükséges javaslatot teszünk a módosításra. Ellenőrizzük a vámtarifaszámhoz kapcsolódó tiltó/korlátozó rendelkezéseket, ezekről tájékoztatjuk a Megbízót, elkészítjük a szükséges nyilatkozatokat. Tájékoztatást adunk a vámtarifaszámhoz és származáshoz kapcsolódó kedvezményes vámtételek, vámkontingensek igénybevételének lehetőségéről, feltételeiről.
Tájékoztatást adunk a vámteher összegéről, a megfizetés módjáról, az ügyintézés gyorsítását segítő megoldásokról.
Szükség esetén közreműködünk a vámhatározat utólagos módosításában.

Tanácsadás, Utólagos ügyintés

Díjmentes tanácsadás.
Díjmentes tanácsadással állunk az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére. A tanácsadás a leggyakrabban telefonbeszélgetés, vagy e-mail váltás formájában történik, személyes találkozásra csak nagyon indokolt, kivételes esetben kerülhet sor.
A tanácsadás keretében leggyakrabban felmerülő kérdések: mi a termék vámtarifaszáma, mennyi a vámtétele, van-e kedvezményes vámtétel, vámkontingens, mennyi az átlagos ügyintézési idő, stb.?

 Utólagos ügyintézés.
Esetenként szükség lehet mind a kiviteli vámokmány, mind az import vámhatározat utólagos módosítására.
ajánlat kérés

Partnereinkkel együttműködve

Nemzetközi szállítmányozás, globális

Nemzetközi szállítmányó partnerünk a Global Shipping Systems Kft. 
A legkisebb csomagtól a legnagyobb konténerig. Tengeri, légi és szárazföldi szállítmányozás a világ több mint 80 országába, országából. Raktározás, szállítás és teljeskörű vámügyintézés Magyaroszágon. 

Beszélt nyelvek:

angol, német, spanyol, olasz

Cím:
Global Shipping Systems Kft.
2000 Szentendre, Magyaroszág
Kőzúzó u. 2.
Telefon:
+3630 6261205

Nemzetközi szállítmányozás 
GB - EU - GB

Nemzetközi szállítmányozó partnerünk a Whittle Eastern Europe Logistics.
Egyesül Királyság és kelet Európa országai közötti szállítmányozás és teljeskörű vámügyintézés, export és import egyaránt.

Beszélt nyelvek:

Valamennyi európai nyelv!

Cím:
Whittle Eastern Europe Logistics Ltd
The Printworks
Hey Road, Barrow, nr Clitheroe
Lancashire, BB7 9WA

Telefon:
Tel: +44 (0) 1254 825599
Fax: +44 (0) 1254 828272
Email: sales@weell.co.uk

VÁM + szolgáltatás

Komplett import szállítmányok érkeztetése, átmeneti megőrzése, szükség esetén raktározása vámügynök partnerünk, a Rosas Kft.-vel együttműködésben történik. 
Az érkező szállítmány okmányait a Rosas Kft. munkatársa továbbítja felénk, majd az általunk elvégzett vámkezelést követően az elkészült  vámokmányokat átadja a gépkocsivezetőnek, aki ezt követően a lerakóhelyre szállíthatja a vámkezelt árut.


Cím:
ROSAS Logisztikai Kft.
HU-1239 Budapest, Ócsai út 4/B.
GPS: 47.383028, 19.128583ajánlat kérés